Cassovia Code na Workation 2024

2024-06-21

Autor: Maja Bosák Vasiľová

Dĺžka čítania: 1:13 min

SK

Integrita, odvaha a business mindset. Tieto tri slovné spojenia najlepšie vystihujú našu firmu a to akým spôsobom chceme pristupovať aj k našim klientom a partnerom. Prvé spoločné Workation bolo zároveň ideálnou príležitosťou tieto hodnoty prezentovať celému tímu Cassovia Code.

Prečo workation?

Stráviť intenzívny čas spolu ako jeden tím a pritom udržať pracovný flow – pri plánovaní tohoročného out-of-office teambuildingu sme si stanovili jasné kritérium a voľba bola jednoduchá. Workation je kombináciou práce (work) a dovolenky (vacation). Ide o skvelý spôsob, ako utužiť kolektív, zlepšiť tímovú spoluprácu a zároveň načerpať novú energiu v príjemnom prostredí mimo kancelárie.

Ako to vyzeralo na CC Workation 2024

Tri dni, pár kilometrov od slovensko-maďarskej hranice, dvadsiatka ľudí, ktorí sú ochotní stráviť spolu čas nad rámec pracovných povinností. Pobalili sme notebooky, nabíjačky, spoločenské hry, športové vybavenie a všetko potrebné k tomu, aby sme si workation užili naplno.

Work vs. Fun

Výzvou pre projektových manažérov jednotlivých tímov bolo nájsť tú správnu kombináciu spoločných pracovných aktivít, zábavy aj času na individuálnu prácu. Tu je zopár hlavných momentov nášho workation:

  • All Stars Meeting: jedným z najdôležitejších momentov workation bolo celofiremné stretnutie, kde sme diskutovali o našich firemných hodnotách.
  • Športové aktivity: stolný tenis, basketbal, ale tiež frisbee a športová lukostreľba, poniektorí a poniektoré v sebe objavili skryté talenty.
  • PUB quiz: milujeme hry a súťaže, preto nás potešil kvíz, ktorý pre nás pripravil Ľuboš Litchi Ličko a.k.a. kvizmajster_ke.
  • Spoločné varenie: pod vedením nášho COO Maťa sme navarili ten najlepší guláš a ugrilovali všetko možné.

Po roku sa nám opäť podarilo stráviť spolu hodnotný čas mimo kancelárie, spojiť zábavu s prácou, naštartovať kreativitu a spoluprácu. Snažíme sa budovať tím, ktorý je odvážny, rozumie biznisu a robí veci správne aj vtedy, keď sa nikto nepozerá. A workation bol ideálnou príležitosťou na posilnenie týchto hodnôt.


Ďalšie články

Cassovia Code na Workation 2024

Integrita, odvaha a business mindset. Tieto tri slovné spojenia najlepšie vystihujú našu firmu a to akým spôsobom chceme pristupovať aj k našim klientom a partnerom.