3

Budova Kultur park Bravo Hub

Cassovia Code sa sťahuje do Kulturparku

2021-07-19

Autor: Monika Hudová

SK

Aj napriek tomu, že minulý rok bol extrémne náročný, našej firme sa podarilo rásť. Získali sme niekoľko nových, dlhodobých projektov, prijali sme do nášho tímu ďalších šikovných developerov a rozrástli sme sa o marketingové a HR oddelenie. Už nám chýbalo len jediné..

Blog image

Priestory, v ktorých sa budú ešte lepšie cítiť naši zamestnanci, i návštevy. So “starými”, aktuálnymi priestormi sme boli spokojní, no videli sme priestor na zlepšenie. Preto sme sa začiatkom roka začali rozhliadať po nových priestoroch, ktoré by najlepšie vystihovali našu firmu. Zvolili sme teda budovu Bravo Hub v legendárnom košickom Kulturparku, ktorej cieľom je vybudovať infraštruktúru s pridanou hodnotou – vrátane co-workingových priestorov, FabLab, Community & Meetup priestoru, kde budeme usporadúvať eventy či audiovizuálneho centra s fotoateliérom, ktoré budeme môcť ako nájomcovia taktiež využívať.

Budova Bravo Hub spája IT a digitálne spoločnosti, UX a customer experience spoločnosti s kreativitou, kultúrou a vzdelaním. Má výbornú dopravnú dostupnosť, vybavenie, atmosféru a celkové usporiadanie. V nových priestoroch sa na vás budeme tešiť od septembra tohto roku. Zatiaľ budeme pracovať na príprave kancelárií, z ktorých vám už čoskoro prinesieme novinky.

Ďalšie články